Forside
HåndboldGynmastikSeniorerTennisFoto1Foto2Foto3

Tak for indsatsen!

18. januar 2022
Tak

Kære alle sammen,
På vegne af Stavtrup IF, vil vi gerne takke Jan Nickelsen for den kæmpestore indsats han har bidraget med i forhold til Stavtrup Multihal – Stedet der samler.
Jan har været med siden begyndelsen i 2014 og vi skylder Jan en stor tak for at vi er kommet så langt som vi er, i forhold til etableringen af Stavtrup Multihal – Stedet der samler.
Jan er for et par år siden flyttet fra Stavtrup og det giver mening at han stopper med det daglige arbejde som medformand. Heldigvis har Jan indvilget i at indgå i vores Advisory Board og vi glæder os over at han fortsat vil bidrage til projektet.
Hvis du møder Jan IRL eller på www, så giv ham et high five eller et klap på skulderen. Han har virkelig ydet en lang og vedvarende indsats.
I onsdags havde vi møde med vores kompetente Advisory Board, der udover at bidrage med gode ideer, overvejelser og refleksioner også i den grad bidrager til at skabe godt humør og energi omkring projektet. Kære Jan Nickelsen, Hans Skou, Steen Bording Andersen, Marc Perera Christensen og Jens-Ole Jensen - jeres råd og tid er meget værdsat og vi ser frem til det videre arbejde med Stavtrup Multihal – Stedet der samler, som går ind i sin afgørende fase.
På vegne af Stavtrup Multihal – Stedet der samler
Per Bo, Mikkel, Mathias og Søren

© 2018 Stautrup IF
Website Security Test