Forside
HåndboldGynmastikSeniorerTennisFoto1Foto2Foto3

19 ud af 39 foreninger indstillet til støtte fra idrætspuljen

28. maj 2021
Hal-web

Kære alle sammen,

Vi har en rigtig spændende og god nyhed for vores ambitiøse projekt, som vi gerne vil dele med jer.

I januar måned søgte vi Aarhus Kommunes pulje til idrætsfaciliteter. I kan se den omfattende ansøgning på vores hjemmeside. Sport og Fritid under Aarhus Kommune har nu sagsbehandlet de indkomne ansøgninger. I tæt dialog med Kulturudvalget og Idrætssamvirket har de prioriteret de mange projekter og vi er blevet indstillet til et tilskud på 9 mio. kr.

Indstillingen skal nu behandles politisk. Det betyder, at vi først kan være helt sikre på at modtage tilskuddet, når indstillingen har været behandlet i byrådet.

Vi er meget stolte og glade for at det store stykke arbejde som mange frivillige har lagt i projektet, nu begynder at udmønte sig i konkrete positive tilkendegivelser. Fra koordinationsgruppen skal der lyde et stort og rungende TAK til økonomi-gruppen, jura-gruppen, byggeteknik og naturligvis vores fondsgruppe. Vi ville aldrig være kommet så langt uden de specialistkompetencer I har bidraget med.
 
Sideløbende med denne proces kører lokalplansprocessen videre i et selvstændigt spor og vi imødeser det næste halve år, hvor projektet vil tage endnu mere konkret form.
 
https://aarhus.lokalavisen.dk/samfund/ECE13012035/raadmand-indstiller-19-ud-af-39-foreninger-til-oekonomisk-stoette-fra-idraetspulje/

Søren Kjærgaard Kristiansen

© 2018 Stautrup IF
Website Security Test